ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πρόεδρος

Πρόεδρος

Γιάννης Τσιαούσης

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965. Πτυχιούχος (1990) & διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής Παν/μίου Κρήτης (1994). Λήψη ειδικότητας Χειρουργικής (1998). Επιμελητής στη Χειρουργική Κλινική του Royal Infirmary του Εδιμβούργου & μεταδιδακτορικός υπότροφος στο Παν/μιο του Εδιμβούργου (1998-2000). Χειρουργός στο Metropolitan Hospital και στο Κωνσταντοπούλειο ΓΝΝΙ (2001-2013). Επίκουρος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανμίου Κρήτης (εκλογή: 2010, διορισμός: τέλος 2013). Κλινικό & ερευνητικό έργο εστιασμένο στη χειρουργική του πεπτικού συστήματος με εθνικές και διεθνείς τιμητικές διακρίσεις. Συγγραφέας περισσότερων από 50 ξενόγλωσσων επιστημονικών εργασιών και κεφαλαίων σε βιβλία Χειρουργικής (αναφορές στο google scholar >1350). Μέλος της συντακτικής επιτροπής και κριτής σε ξενόγλωσσα ιατρικά περιοδικά. Μέλος της Επιτροπής Διαδικτύου της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Χειρουργών Παχέος Εντέρου (2012-15) και της Επιτροπής Έρευνας της ΕΛΕΧΕΠ. Προσκεκλημένος ομιλητής σε ιατρικά συνέδρια και Ιατρικές Σχολές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η βιογραφία του περιλαμβάνεται στο Who is Who in Medicine.  

Αντιπρόεδρος

Αντιπρόεδρος

Γιώργος Κατσιούφης

Γεννήθηκε στην Καρύταινα (1947). Τελείωσε το Γυμνάσιο στα Λαγκάδια (1965). Αποφοίτησε από το Α.Π.Θ. ως Διπλωματούχος Τοπογράφος Μηχανικός (1969) και ως Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός (1974). Εργάσθηκε ως ιδιώτης και σε διάφορες εργοληπτικές εταιρείες (1974 – 1978) στην κατασκευή μεγάλων τεχνικών έργων. Εργάσθηκε στο Υπουργείο Δημοσίων Έργων (1978 – 2011) στην μελέτη, ανάθεση, κατασκευή έργων οδοποιίας αεροδρομίων και λοιπών έργων.

Γενική Γραμματέας

Γενική Γραμματέας

Αγγελική Αναστοπούλου

Γεννήθηκε στα Λαγκάδια Αρκαδίας. Αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Λαγκαδίων και εισήχθη κατόπιν εισαγωγικών εξετάσεων στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ήταν υπότροφος και αρίστευσε στα περισσότερα έτη σπουδών. Ειδικεύθηκε στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία. Συμμετείχε σε ερευνητικές εργασίες της κλινικής καθώς και σε επιστημονικές εκδηλώσεις της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας. Υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού. Συνεργάστηκε επίσης με την έδρα Υγιεινής και Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Αποτελέσματα ερευνητικών προγραμμάτων στα οποία συμμετείχε, παρουσίασε σε διεθνή συνέδρια λαμβάνοντας το πρώτο βραβείο, μαζί με άλλους συνεργάτες, για την παρουσίαση poster σε συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Κοινωνικής Παιδιατρικής. Κατέχει τα πιστοποιητικά συνεχιζόμενης Ιατρικής εκπαίδευσης της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας μετά από παρακολούθηση πολλών συνεδρίων, σεμιναρίων, κλπ. Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Παιδιατρικής. Ασκεί ελεύθερο επάγγελμα ως παιδίατρος στην Αθήνα.  

Ταμίας

Ταμίας

Τριάδης Τσαφαράς

Γεννήθηκε στα Λαγκάδια το 1949 . Στα δεκαέξι του, μετά το τέλος της Δ’ Γυμνασίου, έφυγε για τη Θεσσαλονίκη, όπου, παράλληλα με την εργασία του στην Ιονική και Λαϊκή Τράπεζα (1965 ) αρχικά και την Citibank απο το 1970, αποφοίτησε απο το Β’ Νυκτερινό Γυμνάσιο ( 1968 ) και στη συνέχεια σπούδασε νομικά και έλαβε το πτυχίο του απο το Νομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου ( 1973 ). Στη διάρκεια της μακροχρόνιας σταδιοδρομίας του στην τράπεζα Citibank , υπηρέτησε σε διάφορες θέσεις ευθύνης ,τόσο στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης ( 1970 -1978) όσο και στη Διεύθυνση Προσωπικού , στην Αθήνα .Παρακολούθησε μεγάλο αριθμό σεμιναρίων, κυρίως σε θέματα Διοίκησης και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ελλάδα και το εξωτερικό . Τον Ιούλιο του 1998 ανέλαβε Γενικός Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού του ομίλου της Citigroup / Citibank για την Ελλάδα , θέση απο την οποία αποχώρησε το 2005, λόγω συνταξιοδότησης.

Μέλος

Μέλος

Φωτεινή Κ. Δαλιάνη

Γεννήθηκε στην Αθήνα το έτος 1973 από γονείς Αρκάδες. Τρίτεκνη μητέρα. Αρχιτέκτων Μηχανικός –Αναστηλώτρια. Μελετητής ιδιωτικών έργων (1998-2016). Μελετητής δημοσίων έργων και κυρίως αποκαταστάσεων μνημείων στην Αρκαδία (2005-2016). Πρόεδρος Αρκάδων Ηρακλείου Αττικής και Όμορων Δήμων(2013-2015) Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Ηρακλείου Αττικής (2014) Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (2016).

Μέλος

Μέλος

Αντώνης Καλαφάτης

Γεννήθηκε το 1953 στη Νίκαια, όπου μεγάλωσε και ζει. Γιος του Γιάννη Καλαφάτη με καταγωγή από τον Τσεσμέ της Μικρασίας και της Βασιλικής Αναστοπούλου από τη Μελισσόπετρα Γορτυνίας. Το 1973 άρχισε την επαγγελματική του δραστηριότητα στο χώρο της εμπορικής ναυτιλίας. Από το 1978 εργάζεται στον Πειραιά στην ναυτιλιακή εταιρεία Atlantic Bulk Carriers Management ltd σε διάφορες θέσεις μέχρι και διευθυντικές. Παντρεμένος απο το 1985 με τη Μαρία Μόσχου, με την οποία απέκτησε δυο παιδιά, το Γιάννη και τη Βίκυ.

Μέλος

Μέλος

Απόστολος Φανός

Γεννήθηκε στα Λεχαινά της Ηλείας το έτος 1940, όπου ο πατέρας του Αθανάσιος Φανός, γέννημα – θρέμμα Λαγκαδινός, υπηρετούσε ως Οικονομικός Έφορος. Τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια έζησε στην Πάτρα. Το έτος 1957 εισήλθε στη Νομική Σχολή Αθηνών, από την οποία απεφοίτησε το έτος 1962, υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία σε διάφορες θέσεις και από το έτος 1965 δικηγορεί στην Αθήνα. Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο, που και αυτός είναι δικηγόρος και μία κόρη, οινολόγο.Ως δικηγόρος ασχολήθηκε κυρίως με θέματα Αστικού και Εμπορικού Δικαίου και μεταξύ των πελατών του ήσαν και είναι πολλές μεγάλες επιχειρήσεις, Τράπεζες και ιδιώτες.

Αίτηση Εγγραφής Μέλους

Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη του Σωματείου «Φίλοι Παραδοσιακής Αρχιτεκτονικής - ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ», δεν έχουν παρά να συμπληρώσουν μία ΑίτησηΆνθη της Πέτρας

newlogo23Μη κερδοσκοπικό Σωματείο
«Φίλοι Παραδοσιακής Αρχιτεκτονικής -
ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ»
Διεύθυνση:
28ης Οκτωβρίου 55
Νέα Πεντέλη Τ.Κ. 15236

 

Ακολούθησέ μας

Facebook
Twitter
YouTube
Googleplus

 

Newsletter