Κάλεσμα του Διοικητικού Συμβουλίου των Ανθέων της Πέτρας

Κάλεσμα του Διοικητικού Συμβουλίου των Ανθέων της Πέτρας

Τα Άνθη της Πέτρας μέσα στα έξι χρόνια της ύπαρξής τους έχουν πραγματοποιήσει ένα σπουδαίο έργο με τη βοήθεια και τη δράση των μελών και των φίλων μας. Τα βασικά στοιχεία αυτού του έργου τα γνωρίζετε αφενός μέσα από τη συμμετοχή σας και αφετέρου από τις ενημερώσεις του ΔΣ. Πλησιάζοντας προς το τέλος του 2018, πλησιάζουμε όπως κάθε χρόνο και στην ετήσια τακτική μας Γενική Συνέλευση, η οποία φέτος θα γίνει στις 15 Δεκεμβρίου. Κυρίαρχα θέματα που θα συζητήσουμε περιλαμβάνουν ανάμεσα στα άλλα,τη δημιουργία Σχολής μαθητείας στην τέχνη της πέτρας και την πορεία της πρωτοβουλίας μας για την ίδρυση και λειτουργία του Κέντρου Παραδοσιακής Αρχιτεκτονικής και Πέτρας. Πέραν όμως αυτών, την ίδια μέρα θα έχουμε και Έκτακτη Γενική Συνέλευση για την επικαιροποίηση του Καταστατικού μας με βάση την εμπειρία που αποκτήσαμε τα προηγούμενα χρόνια και για να ανταπεξέλθουμε πιο αποτελεσματικά στα μελλοντικές ανάγκες που θα προκύψουν για την υλοποίηση των στόχων μας.

Για τους παραπάνω λόγους σας καλούμε να συμμετέχετε:

  1. στην έκτακτη Γενική Συνέλευση και
  2. την 6η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση

που θα πραγματοποιηθούν 15-12-2018,στα γραφεία της Παναρκαδικής  Ομοσπονδίας Ελλάδος, Τζώρτζ  9, 1ος όροφος, πλατεία Κάνιγγος, Αθήνα.

Η συμμετοχή σας  θεωρούμε ότι είναι αναγκαία  και σημαντική, όχι μόνο για το παρόν των Ανθέων, αλλά κυρίως για το μέλλον όλων αυτών που οραματιστήκαμε και υλοποιούμε.

Ο Πρόεδρος                                              Η Γενική Γραμματέας

Γιάννης Τσιαούσης                                     Αγγελική Αναστοπούλου

Άνθη της Πέτρας

newlogo23Μη κερδοσκοπικό Σωματείο
«Φίλοι Παραδοσιακής Αρχιτεκτονικής -
ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ»
Διεύθυνση:
28ης Οκτωβρίου 55
Νέα Πεντέλη Τ.Κ. 15236

 

Ακολούθησέ μας

Facebook
Twitter
YouTube
Googleplus

 

Newsletter