Δελτίο τύπου 16/11/2013

Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης

Μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων από το νόμο διαδικασιών για τη σύσταση της κίνησής μας , καλούμε , σύμφωνα με το καταστατικό τα μέλη μας, στην πρώτη Γενική Συνέλευση για την εκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 1η Δεκεμβρίου 2013, από 11.00 μέχρι 14.00 στην αίθουσα της Ένωσης Τριπολιτών Αττικής, Πολυτεχνείου 12 & Γ΄ Σεπτεμβρίου , Αθήνα.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις αρχαιρεσίες ως υποψήφια μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή της Εξελεγκτικής Επιτροπής , πρέπει να υποβάλλουν γραπτή αίτηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν, δηλαδή μέχρι την Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το καταστατικό στη Γενική Συνέλευση συμμετέχουν όλα τα τακτικά μέλη που έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις, με αυτοπρόσωπη παρουσία ή με γραπτή εξουσιοδότηση προς άλλο μέλος του σωματείου. Διευκρινίζεται ότι κάθε μέλος μπορεί να εκπροσωπεί μόνο ένα άλλο μέλος που απουσιάζει. Επιτρέπεται , τέλος και η ηλεκτρονική ψήφος (αποστολή στο mail του Σωματείου), με ειδική μνεία «για την Εφορευτική Επιτροπή». Σας περιμένουμε όλους. 

Άνθη της Πέτρας

newlogo23Μη κερδοσκοπικό Σωματείο
«Φίλοι Παραδοσιακής Αρχιτεκτονικής -
ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ»
Διεύθυνση:
28ης Οκτωβρίου 55
Νέα Πεντέλη Τ.Κ. 15236

 

Ακολούθησέ μας

Facebook
Twitter
YouTube
Googleplus

 

Newsletter